Ankara offroad

En Son Yazılarım

Ankara offroad 2002 yılında Ankara ilimizde küçük bir gurup olarak başladığı aktivitelerine bu gün 100 ü geçkin araç 300 yakın üyesi ile tüm Türkiye’de tanınmış ve doğa ve spor sever pilotları ile kendini kanıtlamış bir gurup olma özelliğini halen 2022 yılında aktif olarak taşımaktadir.

  • Whatsapp Gurupları
    Eğer Ankarada Yaşıyor Ve Atv Sahibi İseniz Sizde Atv Offroad Ve Safari Guruplarında Geziler Yapmak İstiyorsanız Gurubumuza Katılmak İçin Tıklayınız. Ücretsiz Katılım İçin Şart 500 cc ve Üzeri. Lütfen 500 cc Altında bir Atv Sahibi İseniz veya Ankara İlinde yapılacak Gezilere Sık Sık Katılamayacak iseniz guruba giriş yapmayınız. Atv Gurubu… Devamını oku: Whatsapp Gurupları
  • Offroad Arçaları Yakıt Tüketimi Nedir ?
    Offroad araçların yakıt tüketimi, kullanılan araç türüne ve koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir: Bu veriler, offroad araçların yakıt tüketiminde büyük farklılıklar olabileceğini göstermektedir. Kullanım koşulları, araç türü ve teknolojisi bu tüketim değerlerini etkileyen ana faktörlerdir. Yakıt Tüketiminde Ağırlığın Etkisi Nedir ? Yakıt tüketiminde aracın ağırlığı önemli bir faktördür. Ağırlığın etkisi… Devamını oku: Offroad Arçaları Yakıt Tüketimi Nedir ?

• • •